15+ Items That Had the Internet Anxiously Searching for Clues

Ever stumbled upon an object that left you scratching your head in confusion? We’ve all been there! Our inquisitive nature just won’t let us rest until we’ve uncovered its true purpose. But gone are the days when we had to trek to the library or beg an expert for answers. Thanks to the power of the internet, we’ve got a whole army of online detectives at our fingertips! And boy, have they uncovered some wild secrets about mysterious objects.

1. “It’s rubber or silicone, the size of a fingertip; it doesn’t erase; it’s about as hard as a bouncy ball but doesn’t bounce like a bouncy ball. Doesn’t light up. What is it?”

© vairpods / Reddit

AnswerIt’s “an 80’s light bulb eraser without the metal bottom editing to add they never really erased anything”

2. “What are these metal things on the corners of these stairs and their purpose?”

© LocalSalesRep / Reddit

Answer: These are corner dust guards. They make it easier to sweep dust out of the corners.

3. “What is this thing? A small gold pig container with a removable tiny spoon for a tail”

© merlee13 / Reddit

Answer: It’s a salt cellar.

4. “What’s happening here?”

© putonurseatbeltz / Reddit

Answer: “Evaluation trial trenching” is done to make sure there are no important archaeological artefacts that might be destroyed by excavation.

5. “Why does this Stop sign look different?”

© iatethecookies / Reddit

Answer: These are blinders, typically used so the sign can be read from a narrow angle. They’re also called directional shields. You’ll see them on traffic lights a lot more often.

6. “Plastic-like, circular object made of ‘cells.’ It can be found on several beaches, in Sardinia (Italy).”

© nicolasap / Reddit

Answer: This is biofilm used to treat waste water.

7. “I now own these neon rainbow acrylic mystery sticks. Anyone know what I bought?”

© flingo2014 / Reddit

Answer: These are multi-color acrylic Mahjong pushers.

8. “I found this when cleaning my parents basement. It’s made out of wood and the paint is heavily chipped.”

© Mimosa****** / Reddit / Reddit

Answer: It’s a phone stand. The vertical cavity is for your city phone book or books. The top is a handle for moving it about.

9. “What is this toilet’s purpose?”

© ReinaSparks / Reddit

Answer: This is a 1950s Standard “Sanistand” urinal for women.

10. “This fancy hotel has a shallow tub with 2 sides.”

© kjax016 / Reddit

Answer: You’re supposed to keep your feet in the warm water first and then quickly put them in the cold water (repeat a few times). This is supposed to help with circulation. These tubs are usually used in spas and other wellness or health-related facilities.

11. “This thing is in the middle of the wall in my 1906 house.”

© theMstates / Reddit

Answer: It’s a capped off gas line from when they used gas lighting.

12. “This metal covering on the floor inside our new house, screwed to the ground.”

© holographic********* / Reddit

Answer: This is a built-in floor outlet.

13. “This pumpkin thing opens on a hinge, there is a latch inside with a small glass jar.”

© willywillwilfred / Reddit

Answer: It is a vinaigrette, a piece of jewelry containing smelling salts or perfume that women hung from a chatelaine chain in Victorian times.

14. “I found this weird thing in a junk drawer.”

© Skusci / Reddit

Answer: The classic Sunbeam Mixmaster had a juicer attachment which looked like a bowl attached to the top of the mixer. This is the spout from which the juice pours out. The wire part had a small sieve to filter the pulp.

15. “What is this ice phenomenon I found on the forest floor today?”

© jadbronson / Reddit

Answer: The term for it is “frost flower” and has to do with moisture freezing as it escapes plant tissue.

16. “What is this tall piece of plastic with a metal base that collapses into it?”

© LifeIsAnAbsurdity / Reddit

Answer: This is a clarinet (or similar instrument) stand.

17. “This strange object from Tiffany’s mysteriously given to my wife by her grandmother while refusing to say what it was.”

© zsaleeba / Reddit

Answer: This thing is for stirring drinks.

18. “I found this while cleaning out the attic. It’s wood, looks handmade, measures 8 inches, but I have no idea what it is or what it does.”

© daeris_cos / Reddit

Answer: It’s a Yacouba Double Spoon — a symbol of hospitality in traditional African art. It represents 2 very distinct universes that are opposite.

19. “White plastic object with squares and rectangles; it’s light and has nothing written on it.”

© Hero_2_0 / Reddit

Answer: It’s a battery holder for the original battery in the Mercedes Benz W168. Source: I had that car (also English user manual page: 295)

20. “A small metal object that fits in the palm of my hand. The gold-colored part slides up and down but can be locked in place with the adjuster screw.”

© AnneKakes / Reddit

Answer: It looks like this fountain pen holder for an embosser.

21. “Small metal bowl with 4 legs and threaded lip”

© spinning_vinyl / Reddit

Answer: “Radiator cap for Ford Model T 1909 to 1927.”

Bonus: “I saw this weird cloud while running.”

© JVillan / Reddit

Looking for a wilder ride filled with mysterious objects and online sleuths? Then you won’t want to miss this article! We’ve compiled 15 of the most bizarre discoveries that left people scratching their heads — until the internet detectives swooped in to save the day.

“Again In A Girl Dress”: Paparazzi Photographed Charlize Theron With Her Special Son!

Famous actress and mother of two Charlize Theron, 46, has been in the news recently for her unusual parenting style. After splitting from actor Sean Penn, Theron adopted her son Jackson in 2012 and later welcomed her daughter Augustus into the family.

Theron decides to keep her kids private despite her notoriety in order to protect them from the intrusive attention of paparazzi. Jackson in particular has gained notoriety for his outlandish wardrobe selections, frequently going with dresses and skirts.

Internet users are now having conversations regarding parental support and gender expression. Some people are concerned about Theron’s parenting choices and advise getting professional advice, while others applaud her for letting her child express themselves freely.

Theron’s parenting style is currently a subject of discussion and attention due to the changing social standards and attitudes regarding gender identity and expression.

While some see it as progressive and encouraging, others wonder about the ramifications and effects of giving in to a child’s choices at such an early age.

Despite these conversations, Theron is still committed to giving her kids love, support, and safety while juggling the challenges of being a public parent. How do you feel about Theron’s strategy? As a parent, how do you think you would respond to a situation like this?

Related Posts

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*